Nieuwe e-mailadressen voor het indienen van bezwaren

14 januari 2021

De e-mailadressen voor het indienen van bezwaar zijn per eind december vorig jaar gewijzigd. Deze wijziging is mede ingegeven door de koppeling van de e-mailadressen aan de diverse specialisaties in plaats van locaties.

Als u voor het indienen van bezwaren deze nieuwe mailadressen gebruikt, komen de bezwaren op de juiste plaats in de organisatie binnen en kunnen we direct met de verwerking aan de slag.

U kunt vanaf heden uw bezwaarschrift e-mailen naar:

  • bezwaaralgemeen@rvr.org: voor bezwaren over algemene Wrb-zaken;
  • bezwaarfinancieel@rvr.org: voor bezwaren over financieel gerelateerde zaken als eigen bijdrage, peiljaarverlegging, inkomenscontrole en resultaatbeoordeling;
  • bezwaarextrauren@rvr.org: voor bezwaren over extra uren (inclusief de opnieuw verschuldigde eigen bijdrage bij toekenning extra uren);
  • bezwaarasiel@rvr.org: voor bezwaren tegen besluiten op het terrein van het asiel- en vreemdelingenrecht (inclusief extra uren en financieel gerelateerde zaken).


Heeft u onlangs nog een bezwaar ingediend via een voormalig bezwaar e-mailadres van de Raad? Geen zorg. E-mails naar deze adressen worden voorlopig nog doorgestuurd. Maar we adviseren u vanaf nu wel bovenstaande e-mailadressen te gebruiken.

Meer informatie vindt u op de pagina over bezwaar.

 

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht