Wijziging algemene voorwaarden High Trust

22 maart 2021

Met ingang van 16 december 2020 heeft de Raad piketdeclaraties opgenomen in Mijn RvR. Voor advocaten die deelnemen aan de High Trust steekproefcontrole betekent dit dat piketdeclaraties voortaan in de steekproef vallen. De ‘Algemene voorwaarden High Trust steekproef’ zijn hierop aangepast.

De Raad heeft daarnaast een aantal verbeterpunten meegenomen en deze ook toegepast op de Algemene voorwaarden High Trust één-op-één-controle. De NOvA en MfN zijn vooraf geconsulteerd. Een overzicht van de wijzigingen vindt u onderaan dit bericht.

Inwerkingtreding

De gewijzigde algemene voorwaarden vindt u vanaf 1 april 2021 op de pagina ‘Controlevormen’. De datum van inwerkingtreding is eveneens 1 april 2021.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar relatiemanager Maruschka Verhoeven via m.verhoeven@rvr.org. Wilt u liever teruggebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht. De relatiemanager neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u van mening dat de wijziging van de algemene voorwaarden de voortzetting van de High Trust-samenwerking in de weg staat? Neem ook dan contact op met Maruschka Verhoeven om de mogelijkheden te bespreken.

Overzicht wijzigingen

Hier vindt u een overzicht van de wijzigingen.

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht