Uitgesteld: Aanpassing beveiliging Mijn RvR

30 juli 2020

Op 14 juli en in de laatste nieuwsbrief van 29 juli jl. publiceerden wij het bericht dat we de beveiliging van Mijn RvR per 1 augustus zouden aanscherpen. Dit zou betekenen dat advocaten die werken met oudere versies van browsers en besturingssystemen (waaronder Windows XP en Windows Vista) geen gebruik meer konden maken van Mijn RvR. In dit bericht laten we weten dat deze wijziging is uitgesteld tot 14 augustus a.s.

Naar aanleiding van signalen vanuit de advocatuur bleek dat er meer tijd nodig is om hierop voor te bereiden. We hebben daarom besloten om deze aanpassing twee weken uit te stellen om u gelegenheid te geven de benodigde aanpassingen aan de kantoorautomatisering te doen.

Versie van uw browser

Vanaf vrijdag 14 augustus is Mijn RvR alleen nog bereikbaar vanaf de volgende browsers (dit zijn de versies op moment van publicatie van dit bericht):

  • Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Edge vanaf versie 84
  • Mozilla FireFox vanaf versie 78.1
  • Google Chrome vanaf versie 84
  • Apple Safari vanaf versie 13 (macOS Mojave 10.14)

 

U kunt de versie controleren door te kiezen voor ‘Over [naam browser]’ in het Helpmenu.
Wilt u nu al weten of Mijn RvR in uw browser blijft werken na 14 augustus? Controleer of u gebruik kunt maken van ‘Mijn Orde’ van de NOvA. Als dit werkt, kunt u ook gebruik blijven maken van Mijn RvR na 14 augustus.

Security monitoring

Bent u ingelogd in Mijn RvR en krijgt u bijvoorbeeld tijdens het indienen van een aanvraag een foutmelding? Neem dan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur) contact op met de helpdesk van Mijn RvR via het algemene telefoonnummer 088 - 787 1000. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u een schermafdruk van de melding te maken.

Het gedrag van gebruikers, systemen en bestanden wordt continu gemonitord. Afwijkend gedrag, zoals dreigingen en beveiligingsrisico’s, wordt direct gesignaleerd. Zo beschermen wij Mijn RvR proactief tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen. Maar niet elk afwijkend gedrag is een dreiging of beveiligingsrisico. Er kan ook sprake zijn van een andere afwijking. U krijgt dan een foutmelding.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een e-mail naar security@rvr.org. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht