Raad start weer met bijeenkomsten en kantoorbezoeken

9 juli 2020

De Raad voor Rechtsbijstand is weer voorzichtig met bijeenkomsten en bezoeken aan kantoren gestart. Het basis uitgangpunt blijft echter dat de meeste steekproeven nog digitaal plaatsvinden. Wij blijven graag ook in tijden van het coronavirus voor u klaar staan. Uiteraard mag het uitvoeren van onze dienstverlening niet ten koste gaan van uw veiligheid en die van onze medewerkers. Daarom nemen we een aantal maatregelen in acht, zodat we veilig kunnen doorwerken.

Kantoorbezoeken

De Raad voor Rechtsbijstand is sinds 1 juni weer voorzichtig gestart met de steekproefcontroles bij advocatenkantoren. Dit zijn in eerste instantie de 100% controles en de controles die afgelopen periode niet digitaal uitgevoerd konden worden. En dan alleen nog in kantoorpanden en niet bij kantoren aan huis. Dit in verband met de noodzakelijke 1,5 meter afstandsnorm.
De Raad belt het te bezoeken kantoor voor het maken van een afspraak en neemt het coronaprotocol door dat u vindt op onze website. We sturen u die informatie ook per e-mail toe.
Uiteraard checken wij ook of het te bezoeken kantoor openstaat voor het ontvangen van bezoek op het kantoor en of het kantoor gebruik maakt van een hygiëneprotocol, zodat wij hiermee tijdens het bezoek rekening kunnen houden. Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen, waaraan zij zich houden. Ook hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM.

Bijeenkomsten

Op onze website staan de data voor de informatie- en scholingsbijeenkomsten vanaf 1 september 2020. U kunt zich aanmelden via de link bij de betreffende bijeenkomst. De bijeenkomsten worden georganiseerd zodanig dat zij voldoen aan het coronaprotocol bij kantoorbezoek en bijeenkomsten dat u vindt op onze website. We sturen u die informatie ook per e-mail toe.
Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen, waaraan zij zich houden. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de Relatiemanager van uw regio.

 

 

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht