Extra geld voor sociale advocatuur: geef snel uw beschikbaarheid door voor 1 t/m 14 januari 2020

18 november 2019

De minister stelt extra geld beschikbaar voor de sociale advocatuur. Hiermee zijn, wat de NOvA betreft, de aangekondigde acties van de baan. De NOvA roept advocaten op de voorgenomen acties geen doorgang te laten vinden. Daarom maakt de Raad het opnieuw mogelijk, voor piketadvocaten die hadden besloten zich voor de eerste twee weken van januari niet aan te melden, om dat alsnog te doen. Zij kunnen vanaf vandaag hun beschikbaarheid aanpassen in Mijn RvR.

Geef uw beschikbaarheid uiterlijk 1 december aan ons door

Van maandag 18 november t/m zondag 1 december 2019 kunnen advocaten die piketdiensten verrichten op de reguliere manier via Mijn RvR aangeven of ze beschikbaar zijn in de eerste twee weken van januari van 2020.

Let op: advocaten die de eerste twee weken van 2020 niet als verhinderd hadden aangegeven en al hadden opgegeven op welke dagen zij beschikbaar waren, hoeven niets te doen.

Deze week: planning 15 januari t/m 30 juni 2020 bekend

Het is niet meer mogelijk om de beschikbaarheid voor de periode 15 januari t/m 30 juni te wijzigen. Deze planningen zijn bijna voltooid en maken we deze week bekend.

6 december: planning 1 t/m 14 januari 2020 bekend

Na 2 december maken we de piketplanningen voor de periode 1 t/m 14 januari 2020. Op 6 december aanstaande maken wij deze planning bekend.

Meer informatie

Nieuwbrief

Alle advocaten die piketdiensten verrichten ontvangen van ons persoonlijk bericht via de nieuwsbrief.

 

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht