Openingstijden High Trust-helpdesk en gebruik Kenniswijzer en Mijn RvR

28 mei 2015

De Raad werkt sinds februari 2015 met een nieuwe telefonische dienstverlening. Hierbij gelden ruimere openingstijden van 09.00 – 17.00 uur op werkdagen. Deze openingstijden gelden daarmee ook voor de helpdesk High Trust, die sindsdien via het landelijk nummer 088 – 787 1000 te bereiken is.

Maak optimaal gebruik van Kenniswijzer en Mijn RvR

Voordat u met de High Trust-helpdesk belt is het belangrijk en dat u onze Kenniswijzer raadpleegt. Via deze online informatieservice publiceert de Raad zijn werkinstructies, relevante jurisprudentie en wet- en regelgeving. Zo kunt u eenvoudig en snel zelf een goede inschatting maken over de toevoegwaardigheid van uw zaak. In Mijn RvR kunt u vervolgens de status van uw zaak in de gaten houden. 

De helpdesk alleen bij twijfel

Komt u er onverhoopt toch zelf niet uit? Bel dan pas de High Trust-helpdesk. Het mes snijdt zo aan twee kanten: u wordt wegwijs in de digitale dienstverlening van de Raad en de helpdesk kan u in twijfelgevallen bijstaan. Zo maakt u optimaler gebruik van de mogelijkheden en blijven de wachttijden van de telefonische helpdesk beperkt.

 

Meer nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht