Informatiebijeenkomsten 's-Hertogenbosch

Het regiokantoor 's-Hertogenbosch organiseert informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor advocaten en mediators die zich voor het eerst bij de Raad hebben ingeschreven.

Data Informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor nieuw ingeschreven advocaten en mediators

  • Dinsdag 8 mei 2018 van 13.30 tot 16.00 uur (advocaten)
  • Donderdag 22 november 2018 van 11.00 tot 14.00 uur (mediators)


Inloop vanaf 15 minuten van tevoren. Wij ontvangen u graag met een kop koffie of thee.

Locatie

De bijeenkomst op 8 mei vindt plaats in het regiokantoor 's-Hertogenbosch. Adres: Eerste Straatje van Best 10-12, 's-Hertogenbosch.

De bijeenkomst op 22 november vindt ook plaats in 's-Hertogenbosch, de exacte locatie volgt binnenkort.

Voor wie?

Alle nieuw ingeschreven advocaten en mediators ontvangen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Ook administratieve medewerkers zijn van harte welkom. Bent u niet nieuw ingeschreven, maar wilt u toch de bijeenkomst bijwonen? Of bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen? Neem in beide gevallen contact op met relatiemanager Hossain Amezziane

Informatie voor kantoren die interesse hebben in de werkwijze High Trust

High Trust gaat over meer ruimte geven aan vertrouwen en het terugdringen van de controlelast. De belangrijkste voordelen daarbij voor uw kantoor zijn minder administratieve lasten, een meer oplossingsgerichte manier van samenwerken en een snellere afhandeling van uw aanvraag. High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en rechtsbijstandverleners. Heeft u meer interesse? Neem dan contact op met relatiemanagers

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar relatiemanager Hossain Amezziane. Aanmelden kan tot twee weken voor de bijeenkomst. In verband met het interactieve karakter van de bijeenkomsten is de groepsgrootte beperkt. Bij een grote belangstelling worden er extra bijeenkomsten ingepland.