Informatiebijeenkomsten Amsterdam

Vestiging Amsterdam organiseert informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor advocaten en mediators die zich voor het eerst bij de Raad hebben ingeschreven.

Data informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor nieuw ingeschreven advocaten en mediators

Voor advocaten: kennismakingsbijeenkomst(en) in 2019

  • Donderdag 21 maart
  • Donderdag 5 september
  • Donderdag 28 november


Tijd en locatie

Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u graag met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

De bijeenkomst vindt plaats in het Tauro Kantorencentrum Amsterdam. Adres: Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam (Sloterdijk).

Alle nieuw ingeschreven advocaten en mediators ontvangen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Ook administratieve medewerkers zijn van harte welkom. Bent u niet nieuw ingeschreven, maar wilt u toch de bijeenkomst bijwonen? Of bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen? Neem in beide gevallen contact op met relatiemanagers Peter Bos en Maruschka Verhoeven

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor een bijeenkomst of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar de relatiemanagers Peter Bos en Maruschka Verhoeven

Informatie voor kantoren die interesse hebben in de werkwijze High Trust

High Trust gaat over meer ruimte geven aan vertrouwen en het terugdringen van de controlelast. De belangrijkste voordelen daarbij voor uw kantoor zijn minder administratieve lasten, een meer oplossingsgerichte manier van samenwerken en een snellere afhandeling van uw aanvraag. High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en rechtsbijstandverleners. Heeft u meer interesse? Neem dan contact op met relatiemanagers Peter Bos en Maruschka Verhoeven.