Online scholingsbijeenkomsten

De Raad is in oktober 2020 gestart met online scholingsbijeenkomsten voor bij de Raad ingeschreven advocaten en mediators. De bijeenkomsten vinden plaats via Microsoft Teams, zijn interactief en er is ruimte voor het stellen van vragen. Daarom kunnen er maximaal 25 personen per bijeenkomst deelnemen. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen bijzondere onderwerpen en zaken die o.a. volgen uit eerdere steekproeven en uit het dagelijks proces een plaats in het programma. Ook behandelen wij in deze bijeenkomsten het gebruik van Mijn RvR en Kenniswijzer. Uiteraard beantwoorden wij dan ook andere vragen.

Thema's bijeenkomsten

De onderwerpen voor de eerstvolgende bijeenkomsten zijn:

Resultaatsbeoordeling

Tijdens deze bijeenkomst nemen wij de werkinstructies van Kenniswijzer op het gebied van resultaatbeoordeling met u door. Ook bespreken we relevante casussen. Deze bijeenkomst is geschikt voor advocaten en mediators.

Data:

  • Dinsdag 25 mei 2021 van 10.00 tot 11.00 uur
  • Donderdag 27 mei 2021 van 10.00 tot 11.00 uur

Personen- en familierecht

Tijdens deze bijeenkomst nemen we relevante werkinstructies van Kenniswijzer op het gebied van personen- en familierecht met u door. Uiteraard bespreken we dan ook het onderwerp ‘Bereik’. Dit doen wij aan de hand van casussen. Deze bijeenkomst is geschikt voor advocaten en mediators.

Data:

  • Maandag 5 juli 2021 van 10.00 tot 11.00 uur
  • Dinsdag 6 juli 2021 van 10.00 tot 11.00 uur

Aanmelden

Wilt u zich voor een bijeenkomst aanmelden? Stuur dan een mail naar relatiemanagement@rvr.org en geef daarbij aan welke bijeenkomst u wilt bijwonen. U ontvangt daarna per e-mail een uitnodiging. In de bevestigingsmail leest u hoe u kunt deelnemen aan de bijeenkomst.