Informatiebijeenkomsten Arnhem

Informatiebijeenkomsten voor advocatenkantoren die interesse hebben in de werkwijze High Trust  

Tijdens deze bijeenkomst leggen we u precies uit hoe High Trust werkt en wat de voordelen voor u als advocatenkantoor zijn.

Voor meer informatie, stuurt u een e-mail naar de relatiemanager Ineke Klement.

Scholingsbijeenkomsten voor mediators die deelnemen aan High Trust

Op vrijdag 18 maart 2016 organiseert de vestiging Arnhem een algemene scholingsbijeenkomst aanvragen volgens High Trust voor High Trust-mediators en hun secretariaten. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Tijd en locatie

Vanaf 13.15 uur ontvangen wij u graag met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

De bijeenkomst vindt plaats op onze vestiging aan de Eusebiusbinnensingel 28, 6811 BX in Arnhem (pand OM Oost Nederland). Betaald parkeren in de directe omgeving is mogelijk. Let op: u dient zich te kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar de relatiemanager Ineke Klement met vermelding van het aantal personen.

Informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor nieuw ingeschreven advocaten

Alle nieuw ingeschreven advocaten ontvangen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, bent u niet nieuw ingeschreven of bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomsten te bezoeken, maar wilt u toch een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met de relatiemanager Ineke Klement. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.