Informatiebijeenkomsten Amsterdam

Vestiging Amsterdam organiseert drie soorten bijeenkomsten:

  1. Informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor advocaten en mediators die zich voor het eerst bij de Raad hebben ingeschreven.
  2. Informatiebijeenkomsten voor advocatenkantoren die interesse hebben om aan de werkwijze High Trust deel te nemen. 
  3. Scholingsbijeenkomsten voor kantoren die al aan High Trust deelnemen.

1. Informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor nieuw ingeschreven advocaten en mediators

Voor advocaten: kennismakingsbijeenkomst(en) in 2016

  • Vrijdag 11 maart
  • Woensdag 24 augustus
  • Donderdag 8 december

Voor mediators: kennismakingsbijeenkomst(en) in 2016

  • Woensdag 15 juni
  • Dinsdag 8 november

Tijd en locatie

Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u graag met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats op onze vestiging in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het pand van de UWV, middelste toren, aan de Delflandlaan 3, 1062 EA in Amsterdam.

Alle nieuw ingeschreven advocaten en mediators ontvangen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Ook administratieve medewerkers zijn van harte welkom. Bent u niet nieuw ingeschreven, maar wilt u toch de bijeenkomst bijwonen? Of bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen? Neem in beide gevallen contact op met relatiemanagers Peter Bos en Maruschka Verhoeven.

2. Informatiebijeenkomsten voor kantoren die interesse hebben in de werkwijze High Trust

High Trust gaat over meer ruimte geven aan vertrouwen en het terugdringen van de controlelast. De belangrijkste voordelen daarbij voor uw kantoor zijn minder administratieve lasten, een meer oplossingsgerichte manier van samenwerken en een snellere afhandeling van uw aanvraag. High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en rechtsbijstandverleners.

Informatiemiddagen High Trust-werkwijze in 2016

  • Vrijdag 15 april

Tijd en locatie

Vanaf 10.00 uur ontvangen wij u graag met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 10.30 uur en eindigt uiterlijk 12.30 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats op onze vestiging in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het pand van de UWV, middelste toren, aan de Delflandlaan 3, 1062 EA in Amsterdam.

Aanmelden

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan door een e-mail te sturen.

3. Scholingsbijeenkomsten voor High Trust-kantoren

High Trust werkt goed voor u en voor de Raad als u over de nodige kennis beschikt en in staat bent relevante wetgeving en uitvoeringsregels toe te passen. Om u hierbij te ondersteunen, zet de Raad diverse middelen in.

Met de scholingsbijeenkomsten willen wij u ondersteunen bij uw aanvragen. Het gebruik van Kenniswijzer, zowel inhoudelijk als praktisch, staat daarin centraal.   

Scholingsbijeenkomsten in 2016

Data volgen binnenkort.