Informatiebijeenkomsten Amsterdam

Vestiging Amsterdam organiseert informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor advocaten en mediators die zich voor het eerst bij de Raad hebben ingeschreven.

Data Informatie- en kennismakingsbijeenkomsten voor nieuw ingeschreven advocaten en mediators

Voor advocaten: kennismakingsbijeenkomst(en) in 2017

  • Donderdag 1 juni

Tijd en locatie

Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u graag met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats op onze vestiging in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het pand van de UWV, middelste toren, aan de Delflandlaan 3, 1062 EA in Amsterdam.

Alle nieuw ingeschreven advocaten en mediators ontvangen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Ook administratieve medewerkers zijn van harte welkom. Bent u niet nieuw ingeschreven, maar wilt u toch de bijeenkomst bijwonen? Of bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen? Neem in beide gevallen contact op met relatiemanagers Peter Bos en Maruschka Verhoeven.

Informatie voor kantoren die interesse hebben in de werkwijze High Trust

High Trust gaat over meer ruimte geven aan vertrouwen en het terugdringen van de controlelast. De belangrijkste voordelen daarbij voor uw kantoor zijn minder administratieve lasten, een meer oplossingsgerichte manier van samenwerken en een snellere afhandeling van uw aanvraag. High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en rechtsbijstandverleners. Heeft u meer interesse? Neem dan contact op met relatiemanagers Peter Bos en Maruschka Verhoeven.